Tabelica za klavirsko harmoniko / Tabella per fisarmonica piano / Table for piano accordion

NOVOST V GALARNI

UČNI PRIPOMOČEK ZA POUK HARMONIKE

TABELICA ZA KLAVIRSKO HARMONIKO

(M I, M II in M III)

Učenci in ljubitelji igranja na klavirsko harmoniko se boste odslej lažje spoprijeli z glasbilom, saj boste nov učni pripomoček-tabelico za klavirsko harmoniko prislonili nase in ugotovili, kje se nahajajo vsi toni na harmoniki v vseh treh manualih (M I-desna roka, M II-standard bas, M III-melodijski bas) in kakšen je njihov razpored. Če boste tabelico obrnili in postavili na notno stojalo tako, da vidite tudi risbo otrok, ki igrajo pri izolskem svetilniku na ribiškem pomolu, vam bo hitro jasno, katere tipke in basi so drug ob drugem, višje ali nižje. 

 

 

Tudi starejšim učencem ali ljubiteljskim izvajalcem lahko tabelica pomaga, da se lažje znajdejo na vseh treh manualih.

Vsak, ki bo prijel tabelico v roke, se bo spraševal, kako je doslej sploh lahko shajal brez tega tako preprostega in priročnega pripomočka. V času pouka na daljavo je postala nenadomestljiv pripomoček in je olajšala razlage učiteljev in razumevanje snovi.

Tabelica je v velikosti 6x A4, zloži se na A4. Speta je s prozornim lepilnim trakom, ki ne poškoduje papirja. Na notranjem vložku v velikosti A4 je praktičen, večkratno uporaben barvni koledar vadenja.

Od 18.12.2020 tabelico lahko naročite v spletni knjigarni Galarna.